X

Skoda Kodiaq Sportline отримає заводський спортивний обвіс

Новый Skoda Kodiaq Sportline официально представят на Женевском автосалоне.

Представлено перші фото Skoda Kodiaq Sportline. Спортивна версія кросовера Шкода дебютувала лише через день після варіанта підвищеної прохідності Skoda Kodiaq Scout. Як і Scout, її також представлять публіці на автошоу в Женеві.

Нова Skoda Kodiaq Sportline відрізняється від стандартної моделі аеродинамічним обвісом і стандартними 19-дюймовими литими дисками. Крім того, дзеркала заднього виду пофарбовано в чорний колір, а задній бампер доповнено отворами під вихлопні труби.

В інтер’єрі встановлено спортивні сидіння і додатковий дисплей, на який виведено дані про бічне прискорення, тиск наддуву, температуру мастила і охолоджувальної рідини. Комплектацію поповнило світлодіодне підсвічування салону з 10 різними кольорами на вибір.

Кросовер Skoda Kodiaq Sportline може бути тільки повнопривідним. Йому пропонують бензинові турбомотори об’ємом 1,4 л (150 к.с.) і 2,0 л (180 к.с.), а також турбодизелі об’ємом 2,0 л (150 і 190 к.с.).

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в майбутньому з’явиться ще одна спортивна версія Skoda Kodiaq RS з 240-сильним бітурбодизелем.