X

Skoda Octavia 2017 – найцікавіше, що потрібно знати про нову Октавію

Новую Skoda Octavia готовят к официальной премьере на Венском автосалоне и раскрывают все больше подробностей модели.

На Skoda Octavia 2017 провели плановий рестайлінг, але зміни доволі суттєві (за мірками звичайної модернізації). «Автоцентр» публікує найцікавіші факти про оновлену Шкоду.

Дизайн у дусі Skoda Kodiaq

Передня частина зробила ліфтбек і універсал Skoda Octavia 2017 схожими на семимісний кросовер Skoda Kodiaq. Хоча дизайн оптики самобутній – з чотирма фарами. До речі, оптика тепер може бути світлодіодною.

Інтер’єр Skoda Octavia 2017

Змінене рульове колесо, нові прилади і кольоровий екран бортового комп’ютера – найбільш помітні зміни в салоні Skoda Octavia 2017. Крім того, покращено пластик в оздобленні. Більш дорогі версії з часом отримають віртуальну приладову панель.

Мультимедіа Октавії нового покоління

Мультимедійна система Columbus охоплює не тільки великий 9,2-дюймовий сенсорний дисплей, а й Wi-Fi і поліпшену супутникову навігацію. Тепер вона підтримує Apple CarPlay і Android Auto, є і функція MirrorLink.

Опції Octavia 2017

Серед опцій для Skoda Octavia з’явилися програмований ключ запалювання, обігрів керма, бездротова зарядка для смартфонів, відкидні столики в спинках передніх крісел. Також тепер доступні системи превентивного гальмування і стеження за «сліпими зонами. ESP доповнили функцією стабілізації причепа.

Універсал Шкода Октавія отримав електропривід п’ятої двері і знімний ліхтарик у багажнику.

Двигуни Октавії 2017

Нова Шкода Октавія отримала трициліндрові 1,0-літровий турбомотор потужністю 90 і 115 к.с. Інші двигуни залишилися без змін, хоча в перспективі 1,8-літрову 180-сильну четвірку замінять на 2,0-літровий мотор такої самої потужності.

Made in Ukraine

Skoda Octavia продовжать складати в Україні – на підприємстві «Єврокар» на Закарпатті. Нова Шкода, імовірно, з’явиться у нас у першій половині 2017 року.