X

Skoda Octavia 2020 показала свій стильний інтер’єр

Внутри новая Skoda Octavia 2020 выглядит очень необычно и стильно, о чем свидетельствуют свежие фото. Качество не на высоте, но все видно

Восени у Франкфурт привезуть Skoda Octavia 2020, на яку всі ми дуже чекаємо. Незважаючи на численні просочування інформації, зовнішність моделі ще не розсекречено повністю. Але в міру наближення прем’єри подробиць дизайну стає дедалі більше.

Свіжа порція зображень, які опинилися в розпорядженні Auto.cz, демонструє незвичайну передню панель, яку вінчає дисплей мультимедійної системи. Під ним розташувався горизонтальний блок основних клавіш, а нижче — повітроводи кліматичної установки. Також ми бачимо цифровий щиток приладів і важіль механічної КПП.

Раніше ми показували перші фото інтер’єру Шкода Октавія 2020, де вдалося роздивитися великий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи. На свіжих фото екран меншого розміру. Мабуть, він належить автомобілю базової специфікації.

Читайте також:
Skoda Octavia 2020 вперше попалася в новому кузові (фото)

Також на ранніх фото помітно рульове колесо від колишньої генерації моделі, що можна пояснити станом прототипу, підготовленого для дорожніх випробувань. Тепер же у кадр потрапило нове, стильне двоспицевое рульове колесо, яке має новомодний і дорогий вигляд.