X

Новітня Skoda Scala відправилася у виробництво

Хэтчбек Skoda Scala — настоящий имиджевый экзамен для некогда скромного автопроизводителя. Справится ли новинка с давлением соперников?

Ви вже знайомі з однією з головних новинок цього року — Skoda Scala? Новий чеський хетчбек начебто прийшов на зміну Шкода Рапід, хоча складе конкуренцію таким автомобілям, як Ford Focus, Opel Astra і Renault Megane.

Тепер Шкода Скала відправилася в серійне виробництво на заводі в Млада-Болеславі. Невже правда? На європейському ринку автомобіль з’явиться в другому кварталі 2019 року.

Skoda Scala

Раніше передбачалося, що базовий трициліндровий (1 л) двигун потужністю 95 к.с. (17 350 євро) з’явиться пізніше, але, схоже, цей агрегат все ж буде доступний на старті продажів. Також до моторної гами увійшли бензинові (115-150 к.с.) і дизельний (115 к.с.) мотори.

У списку обладнання – асистент руху в займаній смузі, система моніторингу сліпих зон, адаптивний круїз-контроль, світлодіодна оптика і підвіска зі змінюваними режимами руху.

У чеській компанії покладають великі надії на Skoda Scala 2019, навіть називаючи її лідером у класі з погляду технологій, дизайну і безпеки.

Читайте також:
Skoda Kamiq 2020: живые фото нового городского кроссовера для Европы