X

Skoda показала перші зображення Octavia iV RS 2020

Эскизы выглядят красиво, но рассчитывать на то, что настоящая машина будет такой же привлекательной, все же не стоит

Дата дебюту нової Octavia RS 2020 дедалі ближче і Skoda вирішила, як завжди, трохи підігріти публіку черговими ескізами. Машину офіційно представлять на Женевському автосалоні 3 березня 2020 року. Вона буде оснащена гібридною силовою установкою з модулем на підключенні, а її потужність становитиме 245 к.с.

Що ж, сьогодні Skoda представила нам три ескізи дизайну, що зображують як ліфтбек, так і більш практичний універсал. Як завжди, деякі лінії перебільшені, щоб Octavia RS iV мала ще яскравіший вигляд, ніж це є насправді. Проте, звичайна модель вже стала популярною серед малогабаритних компактних автомобілів, а модифікація Rally Sport зробить гібридний автомобіль ще  привабливішим.

За традицією в новій моделі Octavia RS буде використана горизонтальна світлодіодна смуга денних ходових вогнів, щоб відокремити її від слабших комплектацій лінійки. Передній бампер із великими бічними повітрозабірниками і нижньою решіткою також має звичний зовнішній вигляд, а логотип vRS нового дизайну, вперше представлений на Kodiaq RS, традиційно прикрашає решітку радіатора.

Читайте також:
Якими будуть найкрутіші версії Skoda Octavia 2020

Якщо подивитися на бічний профіль автомобіля, то, само собою зрозуміло, що ті диски, які ледь вписуються в колісні арки, не будуть такими великими насправді. На зображеннях проглядається різниця в дзеркалах між двома модифікаціями: на універсалі вони чорні, а на ліфтбеку пофарбовані в колір кузова. Найімовірніше, це пов’язано з тим, що Combi має опціональну чорну оптику, оскільки передня частина також має деякі темні акценти.

Подвійні вихлопні наконечники показують, що цей автомобіль є чимось більшим, ніж звичайна Skoda Octavia. Кремезний спойлер ліфтбека – ще одна характерна ознака високопотужного автомобіля. Як видно з попереднього тизера, логотип RS перемістять із нижнього правого кута в лівий, а значок марки, як і на всіх нових моделях бренду, замінений великими літерами “SKODA”. Натякає на версію RS і широкий червоний відбивач.

Чехи поки що не розкривають компонування салону, проте на зображеннях можна помітити широкі передні крісла з агресивною бічною підтримкою. Загадкою залишається і наявність повного приводу у дизельній модифікації, як у минулому поколінні. Але також хочеться зазначити, що в цьому поколінні було б непогано, нарешті, побачити повний привід і для бензинового мотора. Нам залишається тільки чекати березня, коли ми зможемо насолодитися повним переліком характеристик і можливостей нової Octavia iV RS 2020.

Читайте також:
Volkswagen випустить одразу чотири потужні моделі у 2020 році