X

Skoda Scala отримала версію з заводським ГБО

Skoda подготовила новый вариант хэтчбека Scala, который способен работать на природном газе

Хетчбек Skoda Scala поки що не поспішає на український ринок, але інтерес до моделі все одно не зменшується. Тим паче, якщо йдеться про таку популярну у наших автолюбителів модифікацію з ГБО.

Саме такою силовою установкою може похвалитися Scala в новій версії G-TEC, в надрах якої ховаються одразу три балони, що сумарно вміщують 13,8 кг стисненого газу.

Під капотом “газової” Скали розмістили компактний турбомотор об’ємом 1.0 л, який видає 90 к.с. і 160 Нм. У скромний паливний бак можна залити лише 9 літрів бензину, але запас ходу моделі все одно дуже непоганий. Виключно на метані Scala G-TEC здатна подолати 410 км, а загальна далекобійність становить 630 км.

Об’єм багажника довелося трохи урізати з 467 літрів до 399, але при цьому чехи відзначили, що цей показник найкращий серед усіх однокласників з ГБО.

Читайте також:
Вместо Octavia RS — появилась самая мощная Skoda Scala

Skoda Scala G-TEC буде доступна в трьох стандартних рівнях оснащення Active, Ambition і Style. Старт європейських продажів заплановано на четвертий квартал нинішнього року. Ціни поки що не називають.