X

Skoda Superb 2023 виїхала на тести в серійному кузові (фото)

Під час проходження дорожніх тестів в об’єктиви фотошпигунів потрапили закамуфльовані прототипи четвертого покоління Skoda Superb. Примітно те, що їм вдалося зробити знімки новинки як в кузові ліфтбек, так і універсал.

Раніше в мережі вже з’являлися фото тестових мулів новинки, але цього разу модель виїхала на випробування в серійному кузові і без зайвих фальшпанелей. Судячи зі знімків, новий Superb збереже ті самі пропорції, що і у актуальної версії. Довга колісна база і збільшений задній звис натякають на те, що модель трохи приросте в розмірах, тим самим ставши найбільшою в сегменті.

Оптика і оформлення передньої панелі Шкода Суперб схожі з актуальною Octavia. Інсайдери стверджують, що на кузові з’являться елегантні виштамповки, що додасть моделі преміального вигляду. В оснащення салону увійде нова цифрова приладова панель і сучасна мультимедійна система. Також очікується поява нових систем допомоги водієві.

Читайте також:
На тести виїхала оновлена Skoda Octavia (фото)

Базуватися четверте покоління флагмана марки буде на модернізованій версії платформи MQB. У моторну гамму включать гібридну силову установку. Вона буде доступна в двох варіантах потужності. Дебют моделі відбудеться до кінця цього року, а в продаж вона надійде на початку 2023-року.