X

Skoda випустила на дороги електромобіль Enyaq iV в іншому кузові

Публика очень тепло приняла новый Skoda Enyaq iV. По этой причине для всех стала сюрпризом подготовка новой модификации – придется порадоваться дважды

Новий електромобіль Skoda Enyaq iV 2021 виявився настільки цікавим і успішним, що компанії навіть довелося відмовитися від виробництва другого електрокара заради забезпечення новинки необхідними заводськими потужностями. Також це пов’язано з тим, що Шкода Еніак існуватиме в двох видах.

Компанія вивела на дороги купе-кросовер Skoda Enyaq для тестових заїздів. Фотошпигуни Motor1 уже зловили машину з усіх боків. Новий електромобіль Шкода приєднається до вже представленого кросовера, але виявиться його  стильнішою і динамічнішою модифікацією.

Кузов покритий камуфляжем, але це не заважає нам припускати, що спереду новинка буде дуже схожою на стандартний Enyaq iV. А динамічний силует із похилим дахом вже добре помітний, навіть незважаючи на щільну плівку.

У салоні ми очікуємо повної відповідності інтер’єру вже показаному електричному SUV. Звісно, варто враховувати, що задні пасажири, найімовірніше, отримають трохи менше місця над головою. А якщо говорити про дизайн новинки загалом, ось тут якраз і знадобляться стилістичні напрацювання прототипу Skoda Vision iV 2019. Мабуть, новинка буде дуже схожою саме на нього.

Новий кросовер Шкода може отримати ще потужнішу порівняно з представленим Еніак силову установку. У свою чергу той, нагадаємо, в топі може комплектуватися двома електромоторами сумарною віддачею 300 к.с. Базовий варіант пропонує тільки задній мотор на 146 к.с.

Читайте також:
Электромобиль Skoda Enyaq iV: как изменился кроссовер за год

Із батареєю ємністю 55 кВтг автомобіль пропонує 340 км запасу ходу. У разі встановлення 82-кіловатного блоку пробіг на одній зарядці збільшується до 510 км.

136