X

Скільки коштує новий Land Cruiser 300?

В ателье Modelista озвучили стоимость тюнинг-кита для японского внедорожника

Ательє Modelista, придворний тюнер Toyota, підготувало заводський пакет доопрацювань для нового Land Cruiser 300. Вперше тюнінг-кіт для нового позашляховика було анонсовано ще на початку літа, а в середині липня представлено стайлінг-пакет для базової версії. А зараз у Modelista підготували варіант для дорожчої модифікації.

Комплект тюнінгу охоплює нові бампери з V-подібними секціями, розширені колісні арки, невеликий спойлер на даху, а також 21-дюймові легкосплавні колісні диски з шинами Toyo 275/R21.

Загалом таких наборів два — Aero Parts Set a і Aero Parts Set B. Перший охоплює бампери, насадку на випускну систему і накладки на колісні арки. За такий незначний список належить викласти 3660 доларів, за умови, що все перераховане вище буде виконано в кольорі. Варіант без забарвлення обійдеться в 3415 доларів.

Другий набір практично повністю аналогічний першому. Єдина відмінність — із нього виключені пластикові елементи з боків. За пофарбований варіант доведеться віддати 2150 доларів – незабарвлений – $ 1990.

За окрему плату можна трохи доопрацювати і інтер’єр позашляховика, додавши, наприклад, накладки на дверні ручки з нержавіючої сталі. Їх тюнери оцінили в 500 доларів. Додаткові світлодіодні ліхтарі в дверні прорізи — 220 доларів. Ну а додаткове освітлення багажника обійдеться ще в 188 доларів.

Читайте також:
Черга за новим Toyota LC 300 розтягнулася на декілька років вперед

Крім цього списку пропонується тонування, яке за заявою ательє захищає від УФ-променів. Його вартість — 186 доларів. І за доплату в 235 доларів пропонують захисну накладку на задній бампер. Всі елементи обвісу можна купити окремо, вибравши тільки те, що потрібно конкретному покупцеві.