X

Суперник Renault Duster від Fiat “підірвав” ринок

Бюджетную новинку оценили в 20 590 долларов

Пікап Fiat Strada, який нещодавно змінив покоління і став суперником пікапу Renault Duster Oroch, має небувалий попит. Це підштовхнуло марку на розширення лінійки і випуск його поліпшеної версії.

Тепер пікап пропонують покупцям не тільки з механічною коробкою передач, а й із варіатором. Останній йде тільки з варіантами із 1,3-літровим атмосферним двигуном, який до того ж привели у відповідність до екологічних норм. Його віддача становить 98 к.с. проти колишніх 101 к.с. Крім того, пікап, як і раніше, можна купити з 1,4-літровим мотором потужністю 88 к.с. і переднім приводом.

Fiat Strada з варіатором доступний у двох найдорожчих виконаннях — Volcano і Ranch. Водночас остання найдорожа, саме вона і отримала статус топ-версії. Від звичайної вона відрізняється шильдиками на кормі і передніх крилах, підніжками, пофарбованими в чорний корпусами бічних дзеркал і 15-дюймовими колісними дисками.

Салон у Fiat Strada Ranch двоколірний — чорно-коричневий. У списку обладнання значаться система мультимедіа з сенсорним дисплеєм, камера заднього виду і чотири подушки безпеки.

За пікап у версії Volcano з варіатором просять 19 700 доларів. За нову топову версію Ranch доведеться віддати 20 590 доларів.

Читайте також:
Fiat готує потужний кросовер на базі Pulse