X

Суперник Рено Дастер від Suzuki виїхав на дороги (фото)

Автомобилю переработали внешность и оснащение

Компактний кросовер Suzuki Vitara Brezza, довжина якого становить лише 3995 мм, вперше вийшов на ринок в 2016 році. Через три роки модель пережила планове оновлення, а тепер виробник провів її масштабний рестайлінг (можливо, після цього автомобіль позиціонуватимуть, як модель другого покоління).

Закамуфльовані прототипи кросовера виїхали на тести, де і були сфотографовані шпигунами. Оцінити повний масштаб змін складно через щільне маскування. Але деякі коригування зовнішності роздивитися все ж вдалося. Так, автомобіль отримає модернізовану решітку радіатора і нові фари. Зміниться і передній бампер. Всі ці нововведення роблять модель схожою на Suzuki Baleno.

За даними інсайдерів, нова Vitara Brezza базуватиметься на тій самій платформі Global C. Хоча раніше вони говорили, що автомобіль змінить нинішній «візок» на Heartect. Також модель збереже колишні габарити. Щодо оснащення салону інформації поки що немає. Можливо, він повторить той самий Baleno, з яким компанія уніфікувала зовнішність кросовера.

Читайте також:
Зовнішність нового Suzuki SX4 більше не таємниця

В ролі базового двигуна виступить 1,5-літровий K15B потужністю 105 к.с., пов’язаний з 5-ступеневою «механікою» або 4-ступеневим «автоматом». Ймовірно, пізніше з’явиться версія з дизельним мотором. Привод — виключно передній. Дата офіційного дебюту оновленого кросовера не названа. Основними ринками збуту цієї моделі є Індія і країни ПАР.