X

Суперник Skoda Octavia від Geely надійшов у продаж за ціною $11 000

Автомобиль предложат в четырех комплектациях

Продукція компанії Geely відома далеко за межами Китаю. Вона популярна багатьох ринках і може стати конкурентом навіть таким бестселерам, як, наприклад, Skoda Octavia. Цього разу китайський виробник оголосив про старт “живих” продажів четвертого покоління седана Emgrand, який дебютував у липні цього року.

Нова генерація моделі побудована на модульній платформі BMA. Порывняно з попередником вона незначно збільшилася в розмірах і тепер досягає в довжину 4638 мм (+6 мм), а в ширину – 1820 мм (+31 мм). При цьому у висоту седан зменшився на 10 мм до 1460. Колісна база залишилася колишньою і дорівнює 2650 мм. Зовнішність нового Джилі Емгранд привели у відповідність з поточною мовою дизайну бренду.

Автомобіль отримав масивну решітку радіатора з вертикальними ламелями, вузькі фари зі світлодіодними ДХВ і бампер з широким повітрозабірником. На задніх стійках з’явилися додаткові вікна, а на кормі увагу привертають ліхтарі, об’єднані між собою світлодіодною смугою. Салон китайського седана також змінився і став сучаснішим. Його оснащення залежить від варіанту виконання, яких запропоновано чотири.

Базова модифікація отримала 12,3-дюймову цифрову приладову панель, мультимедійну систему з 10,25-дюймовим екраном, обігрів зовнішніх дзеркал, систему клімат-контролю, камеру заднього виду і парктронік. Наступну комплектацію доповнили системою безключового доступу, круїз-контролем і кнопкою start/stop. Третя версія обзавелася люком з електроприводом, камерами кругового огляду і системою безконтактного відкривання багажника. Топовий седан Geely Emgrand 2021 укомплектований сидіннями з підігрівом і шторками безпеки.

Читайте також:
Geely показала величезний стильний седан за $12 000

Під капотом нового покоління автомобіля встановлено 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 114 або 147 к.с., який пов’язаний з 5-ступеневою механічною коробкою передач або варіатором. Вартість Geely Emgrand варіюється від 11 000 до 14 000 доларів.