X

Суперника Toyota Prado від Ford вперше показали на офіційних фото

Новинка составит конкуренцию Mitsubishi Pajero Sport, Toyota Fortuner и Isuzu MU-X

Минулого року Ford представив нове покоління середньорозмірна пікапа Ranger. Він відомий у багатьох країнах і має неймовірний попит. Мало хто знає, що у цієї моделі є не настільки популярний родич – позашляховик Everest. Автомобілю, який випускається з 2003 року, також підготували нову генерацію.

Презентувати новинку планують у першому кварталі 2022 року, а поки що виробник опублікував відео, де засвітив прототип оновленого позашляховика. Незважаючи на те, що тестовий мул покритий щільним камуфляжем, приховати його очевидну схожість із пікапом американської компанії не вдалося. Третьому поколінню позашляховика дісталася решітка радіатора, фари і бампер, аналогічні Форд Рейнджер.

Кома на вигляд напрочуд цікава. Тут встановлені L-подібні ліхтарі з оригінальним наповненням, які візуально об’єднані між собою темною глянсовою планкою. Також присутній великий спойлер на даху і масивний бампер. У профіль Форд Еверест виглядає дуже переконливо. Цього вдалося досягти завдяки кремезним підніжкам, широким колісним аркам і високому дорожньому просвіту.

 

Салон не показаний на цьому промо-ролику. Очікується, що він повторить за своїм оснащенням споріднений пікап. У рух новинку приводитиме 3,0-літровий дизельний турбодвигун V6. Також запропонують версії з 2,0-літровим бітурбованим мотором. Чи будуть доступні варіанти з бензиновими моторами і гібридними силовими агрегатами, поки що невідомо. У продаж нова генерація рамного позашляховика надійде в другій половині 2022 року.

Читайте також:
Чотири нових Ford Mustang викрали просто з заводу