X

«Зістарений» Toyota RAV4 пережив оновлення

Очередь на ретрокроссовер Mitsuoka Buddy растянулась на 1,5-2 года

Невелика японська компанія Mitsuoka Motor, яка випускає автомобілі в стилістиці моделей 1950-х та 1960-х років, оновила ретрокросовер Buddy. «Зістарений» Toyota RAV4 дебютував у листопаді 2020 року. Виробництво автомобіля почалося 24 червня 2021 року.

Від базового «тойотівського» кросовера Mitsuoka Buddy відрізняється оригінальним оперінням та переробленою задньою частиною кузова. Зокрема, дизайном капота, переднього бампер та крил він нагадує Chevrolet K5 Blazer 1970-1980-х років. Матеріалом для них послужили поліпропілен та формований АБС-пластик. На місці заводських фар встановлені універсальні «прямокутники». На кормі — вертикальні ліхтарі від Cadillac. «Гриль» решітки радіатора, декоративні вставки бамперів, окантовка оптики та ковпаки колісних дисків покриті хромом.

У салоні — збільшені дисплеї панелі приладів та мультимедійної системи, але точні цифри не називаються. Також оновлений Mitsuoka Buddy стандартно укомплектований відеореєстратором.

Ретрокросовер доступний з 2,0-літровим бензиновим двигуном та гібридною силовою установкою на базі 2,5-літрового двигуна. Вартість оновленого Mitsuoka Buddy не озвучено. У Японії черга на найпопулярніший автомобіль виробника досягає 1,5-2 років залежно від модифікації.

Читайте також:
Honda показала новий електричний кросовер з американським корінням — Prologue