X

Цілком інакший: новий Mitsubishi L200 показали на відео

Пикап Mitsubishi L200 – очень популярный автомобиль. Совсем скоро компания обновит известную модель в рамках нового дизайна

Прем’єра нового Mitsubishi L200 відбудеться зовсім скоро – вже 9 листопада ми побачимо пікап, виконаний у новому корпоративному стилі японського бренду. Навіть за наявною нині інформацією можна сказати, що на зовнішність новинки вплинув компактний кросовер Mitsubishi Eclipse Cross.

Регіональне відділення компанії в Таїланді (де і збирають L200, на місцевому ринку – Triton) опублікувало відеотизер, у якому майже повністю продемонстровано новий пікап. На особливу увагу заслуговують фірмова «двоповерхова» оптика і масивний передній бампер.

В іншому, варто визнати, Mitsubishi дбайливо охороняє майбутню новинку і не розкриває подробиць до прем’єри. Відомо, що нещодавнє приєднання японського бренду до альянсу Renault-Nissan, швидше за все, не матиме впливу на конструкцію майбутнього Mitsubishi L200. Але вже в 2022 році з’явиться наступне покоління пікапа, побудованого на платформі Ніссан Навара.

Читайте також:
Електричний кросовер від Mitsubishi - 410 км пробігу за 20 000 доларів