X

Зовсім інший: перше живе фото Land Rover Defender 2020

Осенью на автошоу во Франкфурте ожидается мировая премьера нового поколения Land Rover Defender 2020

Нещодавно компанія Lego в серії конструкторів Technic представила своє бачення нового Land Rover Defender 2020. Незважаючи на умовність такої конструкції, деякі висновки можна зробити. Особливо, якщо врахувати, що машина проходить активне тестування на дорогах.

У нашому світі сучасних технологій зберігати секрети стає дедалі важче. І йдеться про перше зображення легендарного позашляховика без камуфляжу, яке буквально розлетілося сторінками фанів британського бренду. На ньому представлено цифрове зображення нового Defender, яке свідчить, що автомобіль отримає дуже цікавий сучасний high-tech дизайн, що вдало обігрує стилістику попередника.

Читайте також:
Рассекречен салон нового Land Rover Defender 2020

Зображення Land Rover Defender 2020 буквально розлетілося сторінками фанів британського бренду

Передня частина машини стала округлішою, а на зміну традиційним фарам прийшли світлодіодні, що зберегли круглу форму. Створити нетривіальний зовнішній вигляд допомагають невеликі вікна в задній частині даху, чорні дзеркала заднього виду, а також чергування чорних і пофарбованих у колір кузова стійок.

Читайте також:
Land Rover уничтожил скандальную китайскую копию RR Evoque

Дизайн одного з прототипів нового Defender.

Як і передбачалося, дизайнери використовували чіткі лінії і прості геометричні фігури, щоб підкреслити позашляховий характер машини. Саме простота і елегантність форм Defender підкуповує більшість покупців у всьому світі.

В основі конструкції Land Rover Defender 2020 використовуватимуть модернізовану платформу MLA, яка вже знайшла застосування в Range Rover Sport і Land Rover Discovery.

Поки що немає підтвердженої інформації про технічні особливості новинки. Ризикнемо припустити, що з великою часткою ймовірності під капотом нового Defender розташовуватимуться 2-літрові 4-циліндрові бензиновий і дизельний мотори, передній або повний привід, а також механічна або автоматична КП. Не виключено, що пізніше з’явиться бензо-електричний гібрид.