X

Цілком інакший: живі фото й характеристики нового Mitsubishi L200 2019

Популярнейший пикап Mitsubishi L200 очень серьезно обновился и уже предстал во всей красе. Стильный получился грузовик!

Глибоко модернізований пікап Mitsubishi L200 четвертого покоління, поставши перед публікою в Таїланді, відзначає 40-річчя моделі. Автомобіль стане частиною марафону з 11 моделей, випущених у новій стратегії спільно з Renault-Nissan.

Загалом компанія повідомляє про 2400 змін і натякає на те, що таке оновлення сильно відрізняється від звичного рестайлінгу. Найочевиднішою зміною стала, звичайно, зовнішність автомобіля. Пікап тепер виглядає як ніколи агресивно спереду, але водночас доволі стильно і дуже самобутньо.

Зверніть увагу на дуті колісні арки, які візуально роблять автомобіль міцнішим. У задній частині з’явилися нові ліхтарі, а також у компанії освіжили інтер’єр. Варто відзначити, насамперед, нове кермо й оновлені прилади.

З технічного погляду Mitsubishi L200 2019 має нові позашляхові режими руху по снігу, піску, гравію та камінню, які коригують роботу двигуна, трансмісії та гальмівної системи відповідно до обраних умов.

Також додано систему допомоги руху з гори, а п’ятиступінчасту МКП замінили на 6-діапазонну автоматичну коробку. Передні гальмівні диски стали більшими, а ззаду з’явилися нові амортизатори для забезпечення більш комфортної їзди.

Новий Mitsubishi L200 2019 оснастили системою запобігання зіткненням і асистентом моніторингу сліпих зон. Традиційно, пікап запропонують з варіантами кабіни на один або два ряди сидінь, але європейський ринок отримає лише другу модифікацію.

Читайте також:
Учасник конкурсу Автомобіль 2019 року в Україні: Mitsubishi Eclipse Cross