X

Список найкращих доступних електромобілів 2020 року

Компактные и относительно недорогие электрокары — сложный сегмент. Покупатели хотят хорошо выглядеть и далеко ехать, но вопрос цены, пожалуй, стоит наиболее остро

Не можна сказати, що загалом у електромобілів сьогодні все виходить, але їх стає дедалі більше. Не якістю, так кількістю. Отже, настав час провести чергову ревізію і глянути, як йдуть справи на електричному полі цього року.

Цим і зайнявся Autocar, склавши список найкращих електрокарів 2020 року, які можна (або скоро можна буде) купити. Зразу варто зазначити, що Tesla тут немає. Експерти постаралися вивчити сегмент доступних моделей, куди автомобілі Тесла поки що не потрапляють. Ну нехай так!

Найкращі електромобілі 2020 року:

  1. Kia e-Niro
  2. Volkswagen ID 3
  3. Peugeot e-208
  4. Hyundai Kona Electric
  5. MINI Cooper SE
  6. Kia Soul EV
  7. Nissan Leaf
  8. Renault Zoe
  9. Honda E
  10. BMW i3

Тут є зовсім нові моделі, такі як VW ID.3, електричний MINI, Peugeot e-208 і Honda Е. Кожен з них має серйозні переваги. На думку британських фахівців, Пежо е-208 добре їде, Хонда має чудовий вигляд, міні несподівано привабливий у ціні, а Фольксваген (як завжди) планує стати найбільш масовим представником свого сегмента.

Читайте також:
Перший електрокар Skoda виявився дуже популярним, але виникла проблема

Електричні кросовери Kia і Hyundai традиційно пропонують великий запас ходу за розумною ціною (все це є і у Кіа Соул, але в ексцентричнішій упаковці), Ніссан Ліф і Рено Зої — перевірені часом і численними покупцями пропозиції, а BMW, незважаючи на вартість, продовжує дивувати здібностями і технологіями. Обрали що-небудь?

Читайте також:
Электромобили вместо ГБО — Volkswagen принял решение
136