X

Спортивний кросовер Geely на платформі Volvo XC40 представили офіційно

Новый динамичный кроссовер Geely радует глаз ярким дизайном, а поклонники быстрой езды оценят мощный мотор от Вольво

Пам’ятаєте новий купеподібний кросовер Джилі, про який ми розповідали нещодавно? Незважаючи на деяку схожість на значно дорожчий БМВ Х4, звинувачень у плагіаті кросовер Geely точно уникне – на щастя, китайський автовиробник давно залишив експерименти з інтерпретаціями, а знайомий силует – незмінна риса приналежності до особливого сегменту. Презентувати новинку вирішили в найпотужнішій модифікації, яку можна навіть назвати майже спортивною завдяки агресивним акцентам у дизайні і потужному двигуну. Мотор – дволітровий турбований двигун Volvo T5 потужністю 238 к.с. (350 Нм).

Порівняно із стандарною моделлю, спортивний Geely FY11 має яскравіший вигляд завдяки модифікованому обвісу, червоним гальмівним супортам і окантовці передньої решітки, 20-дюймовим колісним дискам і здвоєним патрубкам вихлопної системи.

Звичайні версії отримають трициліндровий турбомотор на 1,5 л потужністю 177 к.с. (255 Нм), яким також оснащується співплатформений Volvo XC40, правда, в скромнішій версії на 156 к.с. На основі цього агрегату пізніше з’явиться модифікація з гібридною силовою установкою. Очікується, що купеподібний кросовер вийде за межі китайського ринку, але пріоритетні домашні продажі стартують до кінця 2019 року.

Читайте також:
Первое официальное фото бюджетного электроседана Geely