X

Спорткари Infiniti отримають позначення S

Наиболее мощные модификации автомобилей Infiniti получат индекс S – Sport.

Нове маркування стане відмінною рисою найбільш потужних та динамічних версій моделей Infiniti. Першими логотип S отримають спортивні седан Q50 і купе Q60. Модифікації Infiniti S відрізнятимуться кольором логотипу. Моделі, оснащені найпотужнішим двигуном у лінійці, будуть відзначені шильдиком S червоного кольору (Red Sport).

Логотип синього кольору (Blue Sport) дістанеться гібридам, оснащеним технологією Direct Response Hybrid. Система, під час створення якої використовувався досвід, набутий Infiniti в перегонах Формули-1, поєднує в собі захоплюючу динаміку і миттєву реакцію гібридного приводу з прекрасними показниками паливної економічності.

Нарешті, сріблястий логотип S (Silver Sport) отримають автомобілі з неперевершеним спортивним налаштуванням ходової та двигуна, що поєднують в собі вражаючу динаміку і неповторне задоволення від водіння. Модифікації Silver S стануть доступними з усіма варіантами двигунів, крім тих, які встановлюються на Red S і Blue S.

За створення нових спортивних версій автомобілів Infiniti відповідатиме глобальна команда інженерів бренду. В основу нового сімейства S-модифікацій ляже багатий інженерно-технічний досвід компанії зі створення спортивних автомобілів, що вражають своєю неперевершеною динамікою, комфортом і задоволенням від водіння.

Першим автомобілем, який отримає всі три модифікації S, стане оновлений спортивний седан Q50. Оснащений другим поколінням системи прямого адаптивного керування Direct Adaptive Steering (DAS) і системою динамічної цифрової підвіски Dynamic Digital Suspension (DDS), новий Q50 пропонує своїм власникам ідеальне поєднання комфорту, спортивної динаміки і керованості. Новий Q50 оснащений найбільш технологічним двигуном V6 в історії бренду – бітурбірованним двигуном VR об’ємом 3,0 літра і потужністю 405 к.с.

Коротка інформація про бренд Infiniti

Марку було створено в США в 1989 році. Її штаб-квартира розміщена в Гонконзі. Продукти під цим брендом продаються в 50 країнах світу, зокрема з 2007 року – в Україні.

Виробництво автомобілів організовано на заводах в Японії, США, Великій Британії та Китаї. У 2017 році виробництво низки моделей буде організовано в Мексиці. Фірмові дизайн-студії розташовані у Ацугі-Ши, неподалік Йокогами, в Лондоні, Сан-Дієго і Пекіні.

Наразі компанія активно розширює і оновлює свій модельний ряд. Новинки відрізняються яскравим дизайном та інноваційними системами допомоги водієві. З 2016 року Infiniti є технічним партнером гоночної команди Формули-1 Renault Sport, що розробляє гібридні системи для гоночних автомобілів.