X

Спорткупе Porsche 911 стане позашляховиком (перший рендер)

Единственный неофициальный рендер будущей серийной модели опубликовали в сети

Ми бачили безліч переробок Porsche, причому частина з них була варіантом від тюнерів, друга — від звичайних умільців. Побачити заводський “позашляховий” спорткар Порше —справжня несподіванка. Поза сумнівами такий 911 надійде в серію. За деякими даними, автомобіль буде називатися Dakar. Вихід моделі — данина поваги ралійному минулому марки.

Зовнішність майбутньої новинки в Porsche розкривати не стали. Своє уявлення про те, який вигляд може мати спорткар для бездоріжжя, представили дизайнери Motor 1. Цей образ створений на основі шпигунських фото і даних інсайдерів.

Очікується, що Porsche 911 Dakar так само, як і Taycan Cross Turismo поєднуватиме в собі продуктивність і універсальність. Автомобіль на рендері отримав збільшені колісні арки, оригінальні бампери і додатковий захист днища. Все це натякає на те, що переважно він буде пересуватися поза асфальтом. Крім того, новинці приписують збільшений дорожній просвіт, фіксоване заднє антикрило і спеціальні шини.

За деякими даними, в рух особливий 911 буде приводити 3,0-літровий шестициліндровий опозитний двигун, що видає 450 к.с. Але офіційно ця інформація поки що не підтверджена, так само як і дата дебюту “позашляхового” купе.

Читайте також:
Прем'єра зовсім скоро: електричний Porsche Macan знову помітили на тестах