X

Порівнюємо новий Range Rover Evoque 2019 з попередньою генерацією

Новый Range Rover Evoque стал современнее, но старается также понравиться своим прежним поклонникам, оставаясь узнаваемым

Ви вже знайомі з новим потенційним бестселером британського бренду – Range Rover Evoque 2019?

Ми пам’ятаємо, як все починалося з цією моделлю в 2011 році. Евок зробив маленьку революцію для всього автопрому і привніс величезні зміни в компанію Land Rover. Чи повторить новачок цей успіх?

Варто зазначити, що роль стилістичного форварда, яку виконувала модель першого покоління, тепер належить Рендж Ровер Велар. Тому він справив неймовірний вплив на новий Evoque, який водночас залишився упізнаваним.

Але вам тепер доведеться добряче напружитися, щоб упізнати в потоці або на парковці нову модель. Мало того, що пропорції залишилися колишніми, до того ж розміщення і розміри основних елементів майже не змінилися.

Обійдіть новий кросовер ззаду, щоб побачити основні зміни. Об’єднані на модний манер задні ліхтарі дозволять без великих труднощів ідентифікувати новинку, але тепер потрібно не переплутати авто з Range Rover Velar. З іншого боку, Evoque помітно компактніший, тож треба покладатися на власний внутрішній сантиметр.

Всередині змін відбулося більше, хоча архітектура передньої панелі залишилася колишньою. Проте щиток приладів тепер цифровий, екран мультимедійної системи – широкоформатний як ніколи раніше, а для управління кліматом з’явився окремий великий дисплей. Повітроводи помітно звузилися, з’явилося нове кермо. Це основні моменти, які допоможуть зрозуміти, що ви опинилися всередині нового Range Rover Evoque 2019 модельного року. До речі, перші автомобілі з’являться на дорогах уже навесні.

Читайте також:
Фото і відео нового кросовера від Land Rover за ціною Дастера