X

Серед моделей Mitsubishi з’явиться 5 електрокарів: коли чекати перший

С помощью новых электромобилей компания Mitsubishi рассчитывает увеличить продажи на 30%

Підвищений попит на електрифіковані моделі і жорстке екологічне законодавство змушують автовиробників активно поповнювати свої лінійки такими автомобілями. Не має наміру залишатися в хвості і компанія Mitsubishi Motors, яка нещодавно припинила виробництво найважливішого EV в історії. Найближчим часом вона випустить на ринок два нових авто на електротязі, а трохи пізніше представить ще три новинки.

Першою дебютує гібридна версія кросовера Eclipse. Її виробник має намір представити вже в грудні цього року і одразу після презентації відправити в продаж. Але всі моделі вийдуть під основним брендом. Наприклад, перший з 100-відсоткових електромобілів буде розроблений китайським підрозділом компанії спільно з GAC Group. Його представлять у 2021 році.

Наступні на черзі — гібридні версії нового кросовера Mitsubishi Outlander і мінівена Xpander. Ці новинки будуть представлені в 2022 і 2023 роках відповідно. Останньою моделлю, внесеною в п’ятирічний план, стане компактний електрокар, розроблений в партнерстві з Renault. Про характеристики майбутніх новинок, а також про бюджет, виділений на їх розробку, інформація поки що відсутня. Ймовірно, виробник видаватиме її частинами, незадовго до дебюту тієї чи іншої моделі.

Читайте також:
В сети показали новый Mitsubishi Galant, в который превратили седан Renault

Цілком можливо, що ця новинка виявиться своєрідним наступником Mitsubishi i-MiEV. Технічну частину автомобіль може розділити з електричним Рено Меган, представленим зовсім недавно.