X

Терміново в продаж — крутий кросовер Skoda показали на відео

Первые рендеры Kushaq RS опубликовали в сети

Нещодавно Skoda представила кросовер Kushaq, доступний на ринку в трьох варіантах виконання: Active, Ambition і Style. “Зарядженої” RS-версії у моделі поки що немає. Пофантазувати на цю тему вирішив незалежний художник з SRK Designs.

У процесі перетворення базовий кросовер Шкода Кушак повністю позбувся хромованого декору на кузові. Окантовку радіаторної решітки і скління художник затемнив. Корпуси дзеркал заднього виду і рейлінги на даху пофарбовані в чорний колір. Водночас основний колір кузова — червоний. Таке колірне рішення не випадкове. Червона фарба запозичена у Skoda Karoq RS, який і послужив натхненником.

Це не всі зміни в частині дизайну. Не залишилися без уваги бічні крила, затемнені логотипи Skoda і набір більш спортивних легкосплавних дисків.

Опублікований рендер — це лише погляд художника на те, яким би міг бути спортивний варіант Kushaq. Зараз кросовер Шкода запропоновано з двома бензиновими моторами об’ємом 1,0 і 1,5 л. Менший двигун потужністю 115 к.с. пов’язаний з механічною або шестиступеневою автоматичною коробкою передач. 1,5-літровий агрегат на 150 к.с. працює в парі з 7-ступеневою роботизованою коробкою передач.

Читайте також:
Уловки и хитрости: как Skoda продает свои автомобили на разных рынках