X

SsangYong підготував новий позашляховик попри на банкрутство

Похоже, корейская компания все же представит очередную модель

У 2020 році SsangYong оголосив себе банкрутом. Тоді  Mahindra & Mahindra, що володіє  75% його акцій, вирішила продати свою частку і почала переговори з холдингом HAAH Automotive з США. Цілком ймовірно, переговори ні до чого не привели: потенційний покупець не підтвердив своїх намірів до озвученої раніше дати – 31 березня. Подальшу долю виробника вирішить суд. Засідання розпочнуться вже наступного тижня.

Незважаючи на фінансові проблеми, вже готовий новий позашляховик SsangYong Rexton Sports. Інформація про прем’єру пікапа і кілька фото вже з’явилися в мережі. Їх опублікувало видання Auto Tribune, яке запевняє, що джерелом стала офіційна брошура нової моделі SsangYong.

Новинку запропонують у двох версіях: стандартній — Rexton Sports і подовженій — Rexton Sports Khan. Від дорестайлінгової моделі новий пікап відрізняється дизайном решітки радіатора і вертикальними світлодіодними блоками на місці колишніх протитуманок. Фари та задні ліхтарі зберегли колишню форму, але графіка змінилася. Колісні арки оздоблені чорними пластиковими накладками.

За попередньою інформацією, моторна гамма пікапа SsangYong Rexton Sports залишиться колишньою. У рух його приводитиме 2,2-літровий 181-сильний дизельний мотор, що працює з МКПП, або такий самий агрегат на 187 к.с. – в пару йому йде шестиступенева автоматична коробка передач. Привід — задній або повний.

Очікується, що на рідному ринку марки обидва пікапи офіційно покажуть наступного тижня. Однак, не факт, що запланований захід взагалі відбудеться. Так само, як і вихід автомобілів на ринок.

Читайте також:
Новий позашляховик SsangYong показали на фото і відео – а як же банкрутство?