X

Стала відома дата прем’єри нового Aston Martin Vantage

Презентация новинки состоится 12 февраля

Aston Martin анонсував презентацію нового Vantage. Вона відбудеться 12 лютого одночасно з новим гоночним Vantage GT3 та його суперником «формульним» AMR24. Напередодні прем’єри компанія опублікувала тизер, який демонструє переднє крило нового Vantage. На ньому видно вентиляційні отвори з шильдиком марки. Формою вони нагадують актуальну модель, але загалом відрізняються виконанням.

Також тизер дозволяє краще роздивитися арки на задніх колесах. З цього ракурсу вони виглядають ширшими, ніж можна було припустити по фото замаскованих прототипів Vantage.

Технічну інформацію моделі тримають у таємниці. Очікується, що під капотом опиниться вже знайомий 4,0-літровий двигун V8 від AMG, але більшої потужності. За деякими даними, новий Vantage перевершить попередню 581-сильну версію F1 Edition.

Коробка передач, ймовірно, залишиться автоматичною. Але появу у майбутньому спеціальної «трьохпедальної» версії виключати не варто. Aston Martin заявила, що продовжить пропонувати спеціальні видання своїх автомобілів на «механіці», таких як Valor, що дебютував у липні минулого року.

Докладніша інформація про новий Aston Martin Vantage з’явиться вже під час офіційної прем’єри.

Читайте також:
Aston Martin представив лімітований кросовер DBX (фото)