X

Стали відомі українські ціни на новий Suzuki Jimny 2019

Компактный внедорожник Suzuki Jimny нового поколения наконец-то добрался до украинского рынка

Офіційна прем’єра четвертої генерації позашляховика Suzuki Jimny відбулася рівно рік тому. Українські шанувальники цієї яскравої моделі вже почали втрачати надію побачити новинку в офіційних салонах, але Джимні все ж доїхав до нас.

Судячи з перших вражень журналістів Автоцентру, новий Jimny зберіг чудову прохідність на бездоріжжі, при цьому отримавши більш сучасний інтер’єр і значно розширений список оснащення.

На українському ринку Джимні пропонуватимуть тільки з одним бензиновим двигуном 1,5 л на 102 к.с. (130 Нм), який прийшов на зміну 1,3-літровому агрегату. Компактний турбомотор об’ємом 660 см3 (64 к. с., 96 Нм) у нас очікувано доступний не буде.

У всіх версіях новий Jimny оснащується системою повного приводу AllGrip Pro AWD, що підключається. Базовий варіант моделі доступний тільки з 5-ступінчастою “механікою”, але в більш дорогих модифікаціях можна розраховувати і на 4-ступінчастий “автомат”.

Початкова комплектація GA трохи дивує. З одного боку, в неї входить повний набір систем безпеки, зокрема функція автоматичного гальмування, а також системи допомоги на спуску і підйомі (HHC і HDC), круїз-контроль, датчик світла, медіацентр із Bluetooth тощо. З іншого не знайшлося місця навіть для мінімального електропакету. Такий варіант Suzuki Jimny обійдеться мінімум в 489 000 грн.

Електропривод скла і дзеркал, а також підігрів сидінь, центральний замок з ДУ доступні тільки наступному рівні оснащення GL. Таку модифікацію вже можна взяти і з «автоматом» за 570 000 грн.

Читайте також:
Suzuki Jimny 2019 перетворили на грозу наших доріг

Топ-версія GLX з «механікою» взагалі не пропонується, зате красується повністю світлодіодною оптикою, мультимедійною системою з 7-дюймовим екраном і навігацією, а також литими дисками. Коштує такий варіант 673 000 грн.

Детальніше ознайомитися з комплектаціями і характеристиками нового Suzuki Jimni можна в нашому каталозі нових авто.