X

Стало відомо, який вигляд матиме завтрашній концепт Mercedes

Компания Mercedes-Benz показала видео будущей модели, который можно будет увидеть во всей красе лишь завтра, на американском конкурсе в Пабл-Бич.

Mercedes-Benz вже другий тиждень інтригує новою моделлю, яку покаже 18 серпня на конкурсі автомобільної краси й елегантності в Пабл-Біч (США). У мережі з’являються знімки червоного купе на темному тлі то у профіль, то у фас.

Сьогодні стало доступним відео, також зняте майже в темряві. Але на ньому вже точно видно обриси автомобіля, а також дверцята, що відчиняються неначе «крило чайки».

Також відомо, що цей автомобіль – дводверне купе на базі Mercedes-Benz S-Klasse. Його довжина, найімовірніше, становитиме 6 м, що для автомобілів цього класу є дуже великим показником. Назва концепту – Vision 6.

Також відомо, що купе випускатимуть під подвійною маркою – Mercedes-Maybach. Останній бренд використовується в люксових комплектаціях S-Klasse. До речі, ця модель – поки що єдина, яку складають із цим суббрендом. Купе, найімовірніше, буде другим. Сподіваємося, не останнім.