X

В Україні стартували продажі нового покоління Porsche Panamera

Друге покоління Porsche Panamera вже представлено в офіційній дилерській мережі Porsche в Україні.

Офіційний старт продажів та поява новинки на українському ринку буде супроводжуватись динамічними презентаціями моделі, що пройдуть у офіціних дилерів Porsche в Україні, починаючи з 5 листопада. Деталі у офіційних дилерів Porsche.

На момент виходу на український ринок в другому поколінні гран-туризмо буде доступний українським споживачам у трьох повнопривідних варіантах: гібридна Panamera E-Hybrid з можливістю підзарядки від зовнішньої електромережі, бензинова Panamera 4S та топ-версія Panamera Turbo. Вартість автомобіля починається від 3 318 345 гривень*.

Panamera була створена для водіїв спорткарів, які цінують практичність чотирьох дверей і чотирьох посадочних місць – а також для водіїв седанів, які є справжніми любителями
спортивних автомобілів. Стильні форми Panamera гармонійно поєднують в собі переваги
спортивного автомобіля і розкішного седана.

Друге покоління Panamera є еталоном динаміки в сегменті автомобілів класу «люкс». Для досягнення такого рівня компанія Porsche провела комплексне вдосконалення концепції Panamera у найдрібніших деталях. Двигуни та трансмісія отримали нову конструкцію, налаштування шасі були додатково оптимізовані. Модель отримала надсучасну концепцію індикації і управління з підтримкою мультисенсорного керування, а дизайн став ще точніше відображати ключові цінності бренду Porsche. Отримавши такі високотехнологічні рішення, як система керування ходовою частиною Porsche 4D Chassis Control, електромеханічна система активної стабілізації крену Porsche Dynamic Chassis Control Sport й адаптивна трикамерна камерна пневмопідвіска з електронно керованими амортизаторами Porsche Active Suspension Management (PASM), нова Panamera дозволяє отримати справжнє задоволення за кермом комфортного седану із характером спортивного автомобіля.

Візуально унікальну концепцію гран-туризмо підсилює новий експресивний дизайн:
безпомилково впізнаваний силует Panamera став ще більш спортивним завдяки динамічним пропорціям, виразним «плечам», м’язистим формам і стрімкій лінії даху, яка в задній частині стала на 20 мм нижче. Ця характерна лінія Porsche, під назвою Flyline, вказує на спорідненість моделі з легендарним 911.

Нові Panamera стали більш потужними і при цьому істотно більш економічними і екологічними. Для них доступні нові бітурбіровані двигуни з безпосереднім вприскуванням пального. Всі моделі оснащуються системою постійного повного приводу Porsche Traction Management (PTM) і нової 8-ступеневою трансмісією Porsche Doppelkupplung (PDK). Panamera Turbo оснащується 4-літровим бензиновим двигуном V8, потужністю 550 к.с. Для Panamera 4S передбачено бензиновий двигун V6 робочим об’ємом 2,9 літра і потужністю 440 к.с. За крутний момент Panamera 4 E-Hybrid, Diesel, який сумарно становить 700 Нм, відповідає 3-літровий бензиновий двигун V6, що розвиває потужність 330 к.с. та електропривід потужністю 136 к.с.

У нових Panamera компанія Porsche представляє нове інформаційно-розважальне оснащення разом з комунікаційним центром Porsche Communication Management (PCM) нового покоління та системою Porsche Connect, яка розширює можливості автомобіля за допомогою цифрових сервісів та програм. Тепер водії можуть більш ефективно використовувати час в автомобілі та постійно підтримувати контакт зі своїм Porsche, включаючи дистанційне керування певними функціями авто. Подібно смартфонам і планшетам Porsche Connect допомагає спростити щоденні справи, використовуючи мобільні технології.

Нове покоління Panamera виготовляється на заводі у Лейпцигу.