X

Старий Land Cruiser пережив серйозне оновлення через 36 років

Компания приготовила ряд новшеств для внедорожника Toyota Land Cruiser с 36-летней историей

Рамний позашляховик Toyota Land Cruiser 70 став на конвеєр в 1984 році і, незважаючи на свій солідний вік, все ще має попит і періодично оновлюється.

Цього разу основним надбанням Toyota Land Cruiser стала нова мультимедійна система з 6,1-дюймовим монітором, навігацією і Bluetooth. Також варто відзначити місткий відсік для смартфонів, наявність двох USB-портів, розетку на 12В і підсклянник для переднього пасажира.

До моторної гамми сімдесятого Тойота Ленд Крузер входить єдиний дизельний V8 об’ємом 4,5 л, що видає 205 к.с. і 420 Нм. У пару йому пропонується п’ятиступінчаста механічна коробка передач. Привід — повний, що підключається.

Читайте також:
Toyota запатентувала 1000-сильний автомобіль

Зазначимо, що попереднє оновлення Land Cruiser 70 пережив три роки тому. Модернізацією пікапа займався австралійський підрозділ Toyota. Тоді пікапу дісталися нові сидіння, посилений капот, колінні подушки безпеки та ремені з преднатягувачами.

При цьому такі оновлення були аж ніяк не безпідставними. Автомобіль, як і раніше, доволі популярний серед австралійців, які частіше купують і використовують його як робочу конячку. У 2019 році продаж Land Cruiser 70 Series на місцевому ринку становив 10 407 одиниць. Поточне оновлення також заявлено для специфікації, пропонованої на ринку Австралії та Океанії. Передбачається, що після появи сучасного обладнання модель знайде ще більше покупців.