X

Renault несподівано оновив старий Duster

Слишком много Renault Duster не бывает! Так подумал французский автопроизводитель и начал плодить разные версии бюджетника

В Україні продають Renault Duster другого покоління, представлений у 2017 році. Але не всім ринкам дістався такий привілей. Наприклад, для нового модельного року в Росії підготували трішки модернізований кросовер Рено Дастер першого покоління.

Те саме стосується й індійського ринку. Там вже цього літа у продаж надійде оновлений вдруге Duster першої генерації. Що змінилося? По-перше, з’явилися нові бампери. У передньому ви бачите сучасне оформлення протитуманок. Змінилася фальшрадіаторна решіка, а в передніх фарах — інша графіка. І зверніть увагу на збільшений ромб емблеми.

Читайте також:
Электрический Renault Duster ZE — первые фото

Задні ліхтарі візуально об’єднані з дивними пластиковими накладками на дверцятах багажника. У будь-якому разі завдяки такому рішенню новий автомобіль буде легко ідентифікувати в потоці.

Також Renault Duster 2020 отримав колісні диски нового дизайну і, можливо, якісь зміни відбулися в інтер’єрі. У моторну гаму увійдуть 1,5-літрові бензиновий (106 к. с., 142 Нм) і дизельний (110 к. с., 245 Нм) двигуни.

Читайте також:
Новый кроссовер Renault на базе Duster полностью рассекречен