X

Стильний і дешевий: Geely показала новий седан

Новый бюджетный седан Geely Emgrand GL выходит на рынок со стильным дизайном и защитой от нашумевшего коронавируса. Поможет?

Розрекламована інфекція — зовсім не привід для паніки. А падіння продажу не має стати причиною відмови від нових моделей. Навпаки, попит необхідно постійно стимулювати. Тому ми з вами дивимося на новий седан Geely Emgrand GL, який незабаром вийде на охоплений коронавірусом китайський ринок.

Із цієї нагоди в компанії навіть подбали оснастити новинку поліпшеним салонним фільтром. Мабуть, в такому разі покупці вже точно звернуть свою увагу на бюджетний седан Джилі. Але це не єдине нововведення порівняно з попередником.

Тут змінився дизайн: нові бампери, інша форма повітрозабірників, інше оздоблення фальшрадіаторної решітки. Салон Geely Emgrand GL демонструє цифровий щиток приладів, збільшений (10,25 дюймів) монітор мультимедійної системи, нові оздоблювальні матеріали і переглянутий декор.

До моторної гамми увійшли чотирициліндровий турбомотор об’ємом 1,4 л на 141 к.с. і трициліндровий на 1,5 л потужністю 177 к.с. За колишню модель на домашньому ринку просять трохи більше $11 000. Найімовірніше, після оновлення бюджетний седан Geely подорожчає незначно.

Читайте також:
Електромобіль на 600 км: китайці показали несподівану новинку
136