X

Стильний кросовер Geely отримав мотор Volvo і спортивну версію

Geely не только в Китае занимает главенствующие позиции, но и впереди планеты всей! Ну, почти. Очередной кроссовер получил важные обновления

Схоже, головна мета оновлення моделей Geely останньої хвилі — заміна шильдиків. Усі автомобілі отримали нову чорну емблему. Але і без інших оновлень не обійшлося. Як зазвичай, вони незначні.
Компактний кросовер Geely Emgrand GS наявний на ринку з 2016 року, а вже пережив другий фейсліфтинг. Із зовнішніх змін, окрім нової емблеми, — інші бампери і напис із назвою бренду на дверцях багажника замість звичного «щита».

Ще в лінійці з’явилася спортивна версія, яка, звичайно, лише дизайном відрізняється від стандартної. Такий китайський кросовер Джилі може похвалитися бамперами з різкими бумерангами декоративних вставок,  забарвленням із двох кольорів і червоними гальмівними супортами. Спорррт!

Читайте також:
Geely показала премиального соперника Skoda Octavia

У салоні автомобіля 2020 модельного року – нове кермо і покращена інформаційно-розважальна система. Загалом, оновлення ідентичні представленому недавно седану Geely Emgrand GL. Це стосується і моторної гами, в якій з’явився 1,5-літровий турботор потужністю 177 к.с. (255 Нм), розроблений спільно з Volvo.

Скоро з цим двигуном почнуть пропонувати м’яку гібридну версію. В цьому випадку, як очікується, загальна потужність становитиме  190 к.с. (300 Нм). Залишився і попередній  1,4-літровий агрегат на 133 к.с. і 215 Нм моменту сили. У продаж на домашній ринок кросовер Geely вирушить на початку літа.

Читайте також:
Популярний кросовер Geely отримав більш сучасний салон