X

Subaru Evoltis-Новий 8-місний позашляховик зі знайомим дизайном

Subaru показала огромный внедорожник, который способен разместить восемь человек, но эту машину мы уже видели

Японська компанія представила нову глобальну модель — восьмимісний позашляховик Subaru Evoltis 2021. Під цим ім’ям ховається знайомий кросовер Subaru Ascent 2019, який виробник раніше поставляв виключно на північноамериканський ринок.

Зміна імені не спричинила жодних зовнішніх або технічних змін. Evoltis побудований на тій самій платформі SGP і габаритами повністю повторює оригінальну модель: 4998 х 1930 х 1891 мм. Розмір колісної бази — 2890 мм, Дорожній просвіт дорівнює значним 220 мм.

Під капотом зберігся 2,4-літровий чотирициліндровий опозитний турбодвигун потужністю 260 к.с., пов’язаний з варіатором Lineartronic. Привід — виключно повний.

Паралельно з Північною Америкою новий кросовер Субару почнуть продавати на Філіппінах, в Чилі та Колумбії. Відзначимо, що нова назва моделі – Evoltis – для цих ринків з’явилася ще минулого року. Однак тоді передбачалося, що його отримає плагін-гібрид або новий електромобіль Subaru. Очікується, що надалі автомобіль з’явиться і на інших ринках. Адже в компанії розглядали вихід моделі в Європу.

У Чилі та Колумбії кросовер Subaru Evoltis пропонують у двох комплектаціях – Limited і Touring. Базова версія — восьмимісна, дорожчі – семимісні (у другому ряду встановлено окремі «капітанські» крісла). У комплектації Limited кросоверу дістанеться повністю світлодіодна оптика, панорамний люк, шкіряний інтер’єр, Підігрів сидінь і рульового колеса, тризонний клімат-контроль, камера заднього виду і комплекс систем безпеки EyeSight, що охоплює адаптивний круїз-контроль, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг “сліпих” зон і допомогу при виїзді з парковки заднім ходом.

У комплектації Touring до всього перерахованого вище додано датчики дощу і світла “розумне” салонне дзеркало, вентиляція передніх крісел і передня камера.

Читайте також:
Новый Subaru Levorg: 1,8-литровый турбомотор и ряд новшеств в салоне