X

Subaru вперше показала новий хардкорний позашляховик

Новым «вездеходом» может стать хорошо знакомый всем Forester

Цієї весни Subaru представила першу модель лінійки Wilderness — позашляховий універсал Outback. Зараз компанія готується до прем’єри другої позашляхової моделі. За попередніми даними, нею стане покритий в заводський позашляховий тюнінг кросовер Subaru Forester.

Компанія обмежилася лише парою доволі неінформативних тизерів. На одному з них чітко видно тільки шильдик із написом Subaru Wilderness, переднє крило і бічне дзеркало. Ніжка дзеркала розташована над шильдиком на складці кузова, єдиний автомобіль, який схожий на показаний на тизері – Субару Форестер. Другий знімок ще менш інформативний. На ньому — колесо і колісна арка, там же видно шильдик Wilderness.

Якими будуть технічні поліпшення, сказати складно. Однак всі вони повинні поліпшити прохідність моделі та підготувати її до бездоріжжя. Наприклад, Outback підняли підвіску, замінили колеса і додали захист спереду. Все це має з’явитися і на новому Forester Wilderness. У всякому разі міцний пластиковий обвіс ми вже бачимо.

Крім того, Subaru Outback Wilderness дісталися інші передній і задній бампери. А ось змін у трансмісії очікувати не варто, оскільки їх не було і на підготовленому до бездоріжжя Outback.

Читайте також:
Новітній Subaru Forester 2022 отримав крутий дизайн і найсучаснішу безпеку