X

Суббренд Geely готує доступний “батарейний” кросовер

Новинку представят весной 2022 года

Geometry — досить молодий автомобільний бренд, що належить Geely. Спочатку його створили з метою випуску преміальних електромобілів, але зараз від цієї задумки вирішили відмовитися. Geometry анонсувала доступний автомобіль Tiger X з електричною силовою установкою, основною аудиторією якого стане молодь. Про це свідчать компактні габарити новинки і яскраві акценти в екстер’єрі та інтер’єрі.

Geometry Tiger X дісталися з’єднані світлодіодною смугою вузькі денні ходові вогні і блок-фари з яскравими рамками. Колір останніх може бути лимонним або помаранчевим. Такого ж кольору корпуси бічних дзеркал, дверні ручки і задні стійки. Ззаду — ліхтарі у вигляді бумерангів, спойлер і шильдик з назвою марки.

За деякими даними, новому доступному електрокару дістанеться та сама платформа, що використовується в Geometry EX3. Габарити крос-хетча приблизно збігаються з габаритами новинки — 4006 мм у довжину, 1765 мм в ширину і 1550 мм у висоту.

У рух Tiger X приводитиме силова установка під стать ціннику. Це єдиний електромотор потужністю 82 к. с. і літій-залізо-фосфатна батарея, ємність якої не називається. Максимальна швидкість становитиме 102 км/год.

Очікується, що новинку представлять навесні 2022 року. Можливо, саме тоді суббренд Geely озвучить і вартість нового кросовера.

Читайте також:
Geely виводить на ринок новий компактний кросовер за $12 000