X

Suzuki анонсувала новий Baleno — прем’єра наприкінці лютого

Хэтчбеку подправили внешность и расширили список оснащения

Вперше новий Suzuki Baleno попався під час тестів восени минулого року. Відтоді про хетчбек майже нічого не було відомо. Зараз же марка опублікувала офіційні тизери новинки.

У Suzuki автомобіль називають “Baleno нової ери” і цьому, почасти, є пояснення. Хетчбек помітно змінився і тепер виглядає більш “дорослим”. У нього нова вузька оптика і L-подібні ходові вогні, широка решітка радіатора. У задніх ліхтарів тепер є додаткові секції, що перетікають на нові двері багажного відділення.

Габарити новинки не розголошують. За деякими даними, вони залишилися колишніми, а значить довжина Baleno не перевищує чотирьох метрів. Розмір колісної бази попередника — 2520 мм.

Розкривати інтер’єр новинки повністю не стали. Заявлено, що автомобіль першим у своєму класі отримав проєкційний дисплей. Крім цього також відомо, що у Балено буде інше кермове колесо і інша передня панель. Те саме стосується і блоку керування клімат-контролем. Екран системи мультимедіа перемістили. Тепер він “ширяє” над передньою панеллю. Через це довелося пересунути дефлектори обдування.

Про мотори оновленого Baleno говорити також не стали. За деякими даними, в рух новинку приводитиме 1,2-літровий чотирициліндровий атмосферний двигун, потужністю 83 к.с. У пару йому йде механічна коробка передач. Крім того, не виключена поява гібридної версії зі стартер-генератором. У цьому разі потужність ДВЗ становитиме 90 к.с.

Прийом попередніх заявок на оновлений Suzuki Baleno в Індії вже відкритий. Очікується, що автомобіль представлять до кінця місяця. Попередньо озвучується дві дати — 10 і 23 лютого.

Читайте також:
У Токіо показали довгобазний Suzuki Jimny