X

Suzuki несподівано показала копію Toyota RAV4: фото Across 2021

Кроссовер Suzuki Across оказался копией Toyota RAV4, причем сразу нескольких ее вариаций. Как такое возможно? В любом случае, получилось интересно

Погляньте — це новий кросовер Suzuki Across 2021. Японський виробник, більшою мірою заточений на позашляховики, обзавівся черговим SUV. Мабуть, це найбільший автомобіль такого формату з часів Suzuki XL7. Утім, це трохи інша історія, а безпосередньо Across може здатися вам дуже знайомим.

Річ у тім, що новинка являє собою перелицьований кросовер Toyota RAV4, який всі ми і так добре знаємо. Впевнені, ви моментально упізнали донора. Але все офіційно. Ба більше, в компанії доволі креативно підійшли до “пластичної операції”.

Корма дісталася від RAV4 без змін. Але “обличчя” — нове: оптика від Toyota Wildlander (китайський брат РАВ 4, нижче в галереї), а бампер з повітрозабірниками вийшли унікальними. Як ще зовні ідентифікувати Suzuki Across? Звісно, за допомогою логотипів бренду з літерою S.

Спершу на ринок (найімовірніше, до кінця 2020 року) вирушить найдорожча і найпотужніша версія — гібрид Suzuki запропонує сумарну віддачу в 306 к.с. і повний привід. Фактично, йдеться про Toyota RAV4 Prime – топову модифікацію компактного кросовера Тойота. Цей автомобіль здатний прискорюватися до 100 км/год приблизно за 6 с, а електричний запас ходу досягає 75 км. Ймовірно, все те саме вміє і новий кросовер Сузукі.

Інформація про щільну співпрацю Suzuki і Toyota, в рамках якої передбачався обмін моделями, вже з’являлася раніше. Однак більшою мірою це стосувалося зовсім вже компактних автомобілів для ринків, що розвиваються. Тепер виявилося, що співпраця зачепила і нову Тойота РАВ 4. При цьому, за попередньою інформацією, новий кросовер Suzuki Across призначений для європейських країн.

Читайте також:
Що думають японці про російський УАЗ: тест-драйв
136