X

Suzuki привезе в Париж дві новинки

На Парижский автосалон компания Suzuki приедет с двумя новыми автомобилями – моделью Ignis следующего поколения и обновленным кроссовером SX4 S-Cross.

Стенд Suzuki на Паризькому автосалоні ознайомить з двома новинками. По-перше, тут європейську прем’єру відсвяткує компактний хетчбек Ignis наступного покоління (світова прем’єра відбулася на Токійському автосалоні в 2015 році). Машина відрізняється свіжим дизайном екстер’єру та інтер’єру і складена на новій, більш легкій платформі. З цікавого під капотом варто відзначити гібридну силову установку, до якої входить 1,2-літровий бензиновий агрегат і компактний електромотор.

Другою прем’єрою стане модернізований компактний кросовер SX4 S-Cross. Крім рестайлінгової зовнішності і інтер’єру машина отримає новий 1,0-літровий турбомотор 1,4-літровий двигун з безпосереднім уприскуванням BoosterJet, який змінить старий 1,6-літровий бензиновий агрегат. Як опція буде пропонуватися і 1,6-літровий дизель DDiS.

Продажі нового Suzuki Ignis в Європі почнуться в січні 2017 року. Приблизно тоді ж з’явиться у дилерів і рестайлінговий SX4 S-Cross.