X

Такий на вигляд Mercedes-Maybach “від кутюр” (фото)

Ультра роскошный седан выйдет в начале 2023 года ограниченным тиражом

Mercedes-Benz анонсував нову ультрарозкішну версію Mercedes-Maybach S-Class-Haute Voiture. Серійним седан “від кутюр” стане в 2023 році. Тираж буде обмеженим, але точна кількість не називається. Імовірно, цінник перевищить 220 тисяч євро.

За ці гроші запропонують седан в двоколірному кузові з оздобленим золотом і натуральною шкірою салоном. Капот, дах, дверні стійки, корпуси дзеркал заднього виду, кришка багажника — пофарбовані в темно-синій глянець. Такого ж кольору і 20-дюймові колісні диски седана. Вся нижня частина кузова — пудрово-рожева.

Більша частина інтер’єру оздоблена білою шкірою Nappa, на центральній частині сидінь — з перфорацією. Дверні карти прикрашені букльованим текстилем з малюнком “гусяча лапка” в комбінації синього, бежевого і “рожевого золота”. Такі ж вставки на підголівниках, спинках і нижній частині сидінь. На передній панелі, центральній консолі і дверних картах — золоті декоративні смуги.

Підлога застелена килимками з білого штучного хутра. Також білим хутром оздоблені сумки, що йдуть в комплекті з люксовим седаном. Ще одна “фішка” Haute Voiture — покриті сусальним золотом фірмові келихи Maybach.

Як і стандартний Mercedes-Maybach S680, версія Haute Voiture укомплектована 6,0-літровим Twin-Turbo V12 потужністю 612 к.с. Седан отримав повний привод, керовані задні колеса і пневмопідвіску, здатну сканувати дорогу перед автомобілем.

Читайте також:
Mercedes-Benz презентував електромобілі в новому амплуа