X

Таким буде «маленький Land Rover» від Chery

В продаже новый кроссовер Jetour Traveler появится в ближайшее время

Китайський бренд Jetour, запущений Chery у 2018 році, готується до старту продажів своєї нової моделі — кросовера Traveler. Новинка пройшла сертифікацію у китайському Міністерстві промисловості та інформаційних технологій й незабаром з’явиться у дилерів. І вже зазвичай база міністерства стала джерелом витоку фотографій кросовера. Зокрема, місцевим ЗМІ вдалося дістати знімок салону.

На фото видно незвичайний мультируль, великий дисплей, ймовірно, діагоналлю 15,6 дюйми та дефлектори вентиляції під ним. На центральному тонелі — «шайба» перемикання коробки та кілька кнопок. У дверні панелі вмонтовано динаміки аудіосистеми.

За габаритами Jetour Traveler перевершує позашляховик Tank 300. Розмір колісної бази кросовера складає 2800 мм, що на 50 мм більше, ніж у «Танку». Різниця у довжині 165 мм на користь Traveler (4785 мм). Завширшки кросовер досягає 2006 мм. Пізніше з’явиться подовжена версія Traveler із семимісним салоном.

У моторній лінійці 1,5-літровий турбодвигун потужністю 177 к.с. та 2,0-літровий на 254 к.с. Привід — передній або повний, що підключається.

Читайте також:
У Китаї представлено новий кросовер Geely Binyue

Вартість Jetour Traveler не оголошено. Зі слів Хакана Саракоглу, автора дизайну новинки, «маленький Land Rover» не буде надто доступним автомобілем.