X

Таким буде новий китайський «Гелендваген» за 27 800 доларів

Официально новый гибридный внедорожник Haval Raptor представят в конце августа

Китайська компанія Great Wall Motors опублікувала серію знімків свого нового серійного позашляховика Haval Raptor. Офіційно новинку представлять наприкінці цього місяця на автосалоні Ченду.

У Haval Raptor традиційний для позашляховиків кутастий кузов. На «носі» — прямокутні грати радіатора із горизонтальними ламелями та назвою бренду по центру. Округлі світлодіодні фари надають вигляду автомобіля легкий ретро-наліт. На кормі — вертикальні ліхтарі та традиційне для позашляховиків запасне колесо.

Інтер’єр у Raptor повністю чорний, включно з центральною консоллю, сидіннями та дверними картами. Інформації про стандартне оснащення салону немає.

Haval Raptor позиціонується як компактний міський позашляховик. Габарити новинки — 4680 х 1916 х 1822 мм при колісній базі 2738 мм. Запасне колесо на багажних дверях збільшує довжину автомобіля на 120 мм до 4800 мм.

На ринку новинку запропонують у двох модифікаціях різної потужності. Обидві з підключаємою гібридною силовою установкою Hi4 від Great Wall Motors. Вона складається з 1,5-літрового ДВЗ, двох електродвигунів та літій-залізо-фосфатної батареї. У базовій версії віддача системи складає 278 кВт (377 к.с.), ємність батареї – 19,09 кВт•год. Такий Raptor проїжджає на електротязі 102 км по NEDC.

Більш потужна версія пропонує 282 кВт (383 к.с.), батарею на 27,54 кВт•год та «електричний» пробіг 145 км. Максимальний крутний момент силової установки в обох випадках 750 Нм.

Читайте також:
В Узбекистані налагодять виробництво автомобілів марки Haval

Офіційно вартість нового плагін-гібриду не оголошено. Очікується, що в Китаї Haval Raptor коштуватиме менше ніж 200 000 юанів ($27 800).