X

Танк серед машин: UAZ Patriot у спецверсії World of Tanks

Ульяновский автозавод в сотрудничестве с компанией Wargaming.net выпустил специальную версию внедорожника UAZ Patriot - World of Tanks Edition. Лимитированное издание посвятили популярной компьютерной игре "Мир танков".

Зовні UAZ Patriot World of Tanks Edition відрізняється від звичайного варіанту аерографією із зображенням радянських танків, темно-сірим забарвленням і блискучим шильдиком WoT, розташованим на дверцятах багажника. Взули машину в особливі 18-дюймові колеса.

У салоні УАЗ Патріот для “танкістів” при цьому чимало розкоші: преміальне оздоблення шкірою c хромованими вставками коньячного кольору і штамповані на підголівниках логотипи World of Tanks.

Штатно позашляховик вкомплектовано мультифункційним кермом, клімат-контролем, системою мультимедіа з тачскріном, камерою заднього виду, підігрівом сидінь і лобового скла тощо.

В Уазі наголошують, що ця версія є “танком серед машин”. У продажу UAZ Patriot World of Tanks Edition з’явиться в грудні нинішнього року. Тим, хто придбає такий автомобіль, Варгеймінг обіцяє надати ігрові бонуси у вигляді танка КВ-5 та 180 днів преміум-аккаунту.