X

Тепер не в Україні: новий Kia Sportage попався в природному середовищі існування

Внешность кроссовера удалось рассмотреть более детально на видео

Кілька днів тому Kia показала фотографії Sportage нового покоління. Після цього думки шанувальників і потенційних покупців Спортейдж розділилися. Одні були в захваті, оцінивши прагнення корейського виробника створити іншу форму моделі і перехід на іншу мову дизайну — “об’єднані протилежності”. У інших же, навпаки, залишилися питання до нового вигляду кросовера.

Тепер машину показали “як є” — на парковці і зовсім без камуфляжу. Цікаво, що перш тестові прототипи моделі неодноразово попадалися в Україні, але цього разу кросовер підловили в Кореї. Завдяки опублікованому в мережі відео, кожен зможе роздивитися новий Kia Sportage 2022 детальніше. У ролику представлено автомобіль в класичному чорному кольорі.


Спереду широка радіаторна решітка чорного кольору, яка тепер називається Digital Tiger Face. Від низько встановлених фар головного світла її відокремлюють “бумеранги” ДХВ.

На кормі — сітчаста вставка з хромованою рамкою в бампері, світлодіодні ліхтарі і логотип виробника на дверях багажника. Спортивний вигляд кросовера доповнюють виштамповки на боковинах і колісні диски. Варто відзначити, що в ролику вони мають доволі консервативний вигляд і відрізняються від тих, що ми бачили раніше. Не виключено, що перед нами один із варіантів коліс, що залежать від комплектації.

Старт продажів Kia Sportage п’ятого покоління очікується до кінця 2021 року. Деталі про новинку виробник обіцяє озвучити зовсім скоро.

Читайте також:
На тестах помітили загадковий кросовер Hyundai (Або Kia)