X

Tesla більше не інноватор — серійний пікап Cybertruck повторить “фішки” конкурентів

Покупатели очень заждались новинку

Про те, що у електропікапа Тесла з’явиться версія з чотирма електродвигунами, написав Ілон Маск у своєму Twitter. Згідно з його твітом, саме така версія вийде на ринок першою і буде найдорожчою.

Пізніше покупцям запропонують варіанти із двома і трьома електромоторами. Водночас від одномоторної версії можуть і зовсім відмовитися. Тобто бюджетний пікап Тесла за $ 40 000 покупці, можливо, так і не отримають. Але офіційно це не підтверджено.

Крім кількості двигунів відомо, що пікап отримає повнокероване шасі. Задні колеса будуть повертатися під невеликим кутом. Це підвищить маневровість Tesla Cybertruck при їзді на низьких швидкостях і збільшить стійкість під час швидкісної їзди. Схожі здібності мають Rivian R1 і GMC Hummer EV, з якими пікапу Tesla доведеться боротися за покупця. Наразі не схоже, що Маск підготував інноваційні винаходи, які виділяють новинку на тлі суперників.

Уперше електропікап Cybertruck показали в листопаді 2019 року. Серійне виробництво моделі мало розпочатися до кінця 2021 року, але цього так і не сталося. Цієї осені стало відомо, що електропікап дебютує наприкінці 2022-го, а на конвеєр він стане тільки в другій половині 2023 року. Якщо терміни знову не перенесуть.

Читайте також:
Tesla Model 3 решили превратить в лодку: что из этого получилось