X

Tesla заробила 80 мільярдів на автомобілі, якого не існує

Компания собрала около 1,3 млн предзаказов на электропикап Cybertruck

Електричний пікап Tesla Cybertruck дебютував восени 2019 року. Він вразив неординарною зовнішністю і набором нестандартних опцій. На сьогоднішній день число попередніх замовлень становить 1,3 мільйона. Компанія продала пікапів на 80 мільярдів доларів, хоча машини все ще не існує.

Старт виробництва новинки відкладали кілька разів, а кінцева дата досі не визначена. Тому коли саме замовники отримають свої електромобілі, невідомо. При цьому шанувальники марки продовжують бронювати пікапи, навіть незважаючи на низку складнощів, які виникли у Tesla з цією моделлю.

Малоймовірно, що всі замовники викуплять свої Кібертраки. Особливо якщо враховувати, що у американського електричного пікапа вже з’явилося достатньо конкурентів, серед яких Ford F-150 Lightning, Rivian R1T і GMC Hummer EV. Так, кількість попередніх замовлень на ці моделі набагато нижча, але в продаж вони підуть раніше за Tesla. Так що компанії варто поквапитися, щоб не втратити покупців.

Читайте також:
Власники електромобілів Tesla по всьому світу не змогли їх завести

Нагадаємо, що для того, щоб зарезервувати Tesla Cybertrack, потрібно внести лише 100 доларів. У разі відмови, ці гроші люди отримають назад. Так що є ймовірність, що деякі оформляли замовлення на хвилі хайпу, розуміючи, що завжди зможуть отримати свої кошти назад.