X

Тільки гібрид — розкрито інформацію про нову модель Honda

Скоро Honda Jazz 2020 отправится в продажу. Появились интересные подробности о модели нового поколения, которую можно будет купить в Европе

Нове покоління знаменитого хетчбека Honda Jazz поспішає на ринок. За традицією, спочатку модель з’явиться в Японії. Європейським покупцям варто очікувати новинку влітку.

Цікаво, що нова Хонда Джаз 2020 модельного року в Європі буде доступна виключно в ролі гібрида. В основу силової установки увійшли 1,5-літровий бензиновий двигун і електромотор.

При цьому деяку відстань нова модель зможе подолати і з неактивним ДВЗ, що корисно в коротких міських поїздках. Така модифікація буде запропонована і японським покупцям.

Читайте також:
Родстер Honda S660 надеется привлечь покупателей подкорректированной внешностью

Крім того, на домашньому для себе ринку нова Honda Jazz 2020 буде доступна з 1,3-літровим двигуном у базовій версії. І хоч такий автомобіль в Європі не з’явиться, новинка скрізь матиме однаковий вигляд.

Актуальну генерацію Jazz виконали в новому для компанії стилі. При цьому компактний хетчбек відрізняється від своїх родичів, завдяки чому сплутати машину з будь-якою іншою моделлю японського бренду неможливо.

Читайте також:
Маленький електрокар Honda отримає зухвалу версію
136