X

Представлено найкрутішу Toyota RAV4 2020

Toyota RAV4 Prime может проехать 63 км на электротяге

Напередодні прем’єри на автошоу в Лос-Анджелесі розсекречено флагманську версію Toyota RAV4 Prime. Як і очікувалося, це гібрид на підзарядці.

Нова Toyota RAV4 Prime оснащена 2,5 літровою 176-сильною бензиновою четвіркою і двома електромоторами. Сумарна віддача силової установки – 306 к.с., що дає змогу розганятися до 96 км/год (60 миль/год) загалом за 5,8 с. В лінійці марки швидша тільки нова Toyota Supra.

При цьому до 63 км плагін-гібрид Тойота РАВ4 може проїхати в повністю електричному режимі. Витрату палива поки що не оголошено, але вона обіцяє бути дуже низькою.

Кросовер Toyota RAV4 Prime запропонують тільки в топових модифікаціях. Його оснащення охоплюватиме електропривід сидіння водія і п’ятих дверцят, підігрів передніх крісел, 18-дюймові диски.

Також обов’язковим є пакет Toyota Safety Sense, що охоплює адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, контролю розмітки і «сліпих» зон.

Читайте також:
Стартував продаж молодшого брата Toyota RAV4

Відрізнити Toyota RAV4 Prime можна за зміненим обвісом і збільшеним переднім повітрозабірником. У салоні з’явилися підрульові пелюстки, що регулюють інтенсивність гальмівної рекуперації. Оскільки батарея гібрида під підлогою, то об’єм багажника залишився на колишньому рівні – 580 л.