X

Топовий Chery Tiggo 7: що він собою являє

Автомобиль выйдет на рынок до конца текущего года

Компанія Chery регулярно поповнює лінійку новими моделями і оновлює наявні. Цього разу вона готується випустити на ринок рестайлінгову версію Tiggo 7. Причому нове виконання отримав не базовий варіант, а топовий з приставкою Plus в назві.

Утримати новий Chery Tiggo 7 Plus в секреті виробнику не вдалося. У мережу потрапили шпигунські знімки китайського кросовера. Судячи з фото, автомобіль отримав перероблену решітку радіатора з чорною окантовкою, видозмінений бампер і Т-подібні ДХВ. На кормі встановлено більший спойлер, а на зміну емблемі прийшов напис із назвою марки над світлодіодною смугою, що об’єднує задні ліхтарі.

Салон кросовера оформили у стилістиці Chery Tiggo 8 Plus. В оснащення увійшло нове кермове колесо, цифрова приладова панель і мультимедійна система, екрани яких об’єднали в цілісний блок. Автомобіль запропонують із 1,6-літровим турбодвигуном потужністю 197 к.с. (290 Нм), який пов’язаний з 7-ступеневим “роботом”. Також новому Четі Тігго 7 Плюс обіцяна гібридна версія на основі 1,5-літрового мотора, доповненого 48-вольтовим стартер-генератором.

Читайте також:
Большой кроссовер Chery Tiggo 8 стал современнее и получил мощный мотор

У продаж топова версія кросовера вирушить до кінця поточного року. Спершу вона буде доступна на ринку Китаю, а потім з’явиться і в інших країнах. Вартість Chery Tiggo 7 Plus поки що не оголошена. Ціна базового варіанту стартує від 13 000 доларів.