X

Toyota Camry XV70 оновили (знову)

Новая Toyota Camry – всегда радость для поклонников модели. На этот раз производитель подготовил очень особенную модификацию

Зовсім нещодавно ми показували нову Toyota Camry XV70, яка отримала інший дизайн і деяке оснащення. Але ця машина занадто крута, щоб отримати лише одне оновлення упродовж кількох тижнів, чи не так? В японській компанії вирішили продовжити.

Ім’я Тойота Камрі існує 40 років, з 1980 року. Саме цей привід став визначальним для  появи ювілейної моделі Toyota Camry WS Black Edition. Кузов, якщо що, може бути не тільки чорним, доступна ціла палітра.

Зовні такий седан відрізняє аеродинамічний обвіс у спортивному стилі Toyota TRD і 18-дюймові колісні диски. Також передні фари і задні ліхтарі отримали легке затемнення, а все зовнішнє хромоване оздоблення (крім рамок бічного скління) замінили чорними глянцевими елементами.

Що насправді має чудовий вигляд — це червоний шкіряний салон із перфорованою оббивкою крісел. А ще в оснащенні з’явилася фірмова система Intelligent Clearance Sonar, яка працює на низьких швидкостях (наприклад, на парковці) і стежить за відстанню до найближчих об’єктів, за необхідності запобігаючи зіткненням.

Читайте також:
Найкрутіший Toyota Land Cruiser відправився в продаж

Наразі купити Toyota Camry XV70 у виконанні WS Black Edition зможуть японські автомобілісти за $40 000 (передній привід) і близько $ 42 000 (повний привід).

Читайте також:
Новий Крузер Toyota побудували на базі Suzuki
136